Diensten

Diensten

Onze diensten

Verkoop van Airconditioning

De Timmer Klimaattechniek is gespecialiseerd in de verkoop van airconditioning in regio Oisterwijk. Al een aantal jaren voorzien wij de bewoners van dit mooie dorp van de beste airco's en Inverters zodat ze zowel kunnen koelen als verwarmen. Onze airconditionings kunnen daarnaast fluisterstil verwarmen en koelen, dit geld voor alle single-splits, duo-splits, triple-splits en multi-splits die wij verkopen. Deze hebben daarnaast alle een nachtfunctie, waardoor u in de nacht ook ongestoord kan doorslapen.

Anti allergeen!

Daarbij beschikken de airconditionings over luchtfilters die de aangezogen lucht uit de kamer filteren van stofdeeltjes, allergenen en pollen. Zo filteren de ingebouwde filters tot maar liefst 99% van de bacteriën en virussen uit de lucht. Dit maakt het ideaal voor mensen die last hebben van allergieën, astma en andere aandoeningen. Ook de resultaten op het filteren van het coronavirus uit de lucht is erg positief.

Onderhoud van Airconditioning

Om u optimaal te laten genieten van de airconditioning in uw huis of bedrijf, zorgen wij er graag voor dat uw airconditioning in topconditie is. Een airco is onderhoudsvriendelijk, echter niet onderhoudsvrij. U kunt zelf natuurlijk altijd het stof weghalen wat de airco verzamelt maar als het gaat om het voorkomen van dure problemen en storingen nemen wij het periodieke onderhoud graag voor onze rekening!

Afspraak maken

Maak hier uw afspraak

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen een dag contact met u op om een afspraak te maken. Dan liggen uw zonnepanelen, dakgoot of schoorsteen er binnen de kortste keren weer netjes bij

Scroll to Top